Wat doen we:

 

Wilt u uw wand of muur er als nieuw uit laten zien? Wij zorgen ervoor dat hij voorzien wordt van mooi spuitwerk, schuurwerk, of spachtelputz in alle kleuren en diktes.
Wilt u uw wand alleen repareren? Ook dat is geen probleem voor ons. Hieronder kan u lezen wat we zoals doen:

 

Spuitwerk:

Spack spuitwerk wordt vaak toegepast in nieuwbouwwoningen en -kantoorpanden. Spack spuitwerk is één goedkopere afwerkvorm om uw wanden en plafonds af te werken. Het is een product wat in verschillende grofheden en kleuren aangebracht kan worden.
Let wel op dat spack spuitwerk moeilijk te repareren is.

Pleisterwerk:

Er zijn vele soorten sierpleisters, waaronder spachtelputz, rustiekputz en stuctuurputz de meest gebruikte zijn. Het is een afwerkmethode waarbij witte gebroken marmer korrels zorgen voor een gelijkmatige structuur en/of kleine groefjes. De grofheid van de korrels is optioneel. Sierpleisters zijn in nagenoeg elke kleur verkrijgbaar. Toepasbaar voor het interieur en exterieur.

 

Schuurwerk:

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking van wanden en plafonds. Het schuurwerk heeft als kenmerk dat het een mooi 'draaiend' beeld oplevert. Schuurwerk drogt natuurlijk wit op, maar het kan ook in kleur gedaan worden. Houd er dan wel rekening mee dat er een gedeelte van de structuur verloren gaat.

 

Betonlook:

Wilt u uw wand een betonlook geven? Ook dat is geen probleem voor ons. Wist u dat betonlook ook uitermate geschikt is voor b.v. de wanden in uw badkamer? Als u meer hierover wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

 

Raapwerk:

Raapwerk is in het heel kort gezegd het glad en strak maken van de wanden en plafonds. Scheve muren en plafonds worden weer rechtgemaakt d.m.v. "rapen". Raapwerk is de ideale ondergrond voor sierpleister, spachtelputz, behang, tegelwerk en sausen.

 

Texwerk / Schilderwerk:

Ook is het mogelijk dat wij uw wanden en plafonds sausen of texen. Uiteraard kan dit natuurlijk in de kleur die u wilt.

Spachtelputz

Spachtelputz

 

Geschuurd plafond

Schuurwerk

 

buitenwerk

Texwerk buiten